portada

portada

wtorek, 3 marca 2015

Baskijski gulasz ze świeżego białego tuńczyka/Marmitako del bonito del norte

Przepyszny baskijski gulasz na bazie ¨bonito del norte ¨czyli białego, żyjącego w oceanie na północy Hiszpanii białego tuńczyka.

 

Skladnik:
Gotowe danie Bonoto del norte dostepne w naszym sklepie internetowym (dodaj do koszyka)
Ziemniaki.





Przygotowanie: Gotujemy ziemniaki i podajemy z uprzednio podgrzanym daniem gotowym.

1 komentarz:

  1. Bardzo ciekawy przepis, nigdy nie przygotowywałam tuńczyka w ten sposób. Myślę, że się skuszę żeby go wypróbować. A po sobie zostawiam przepis na pyszne tościki - https://najlepszewkuchni.pl/przepis/tost-francuski-z-serem-i-szynka-oraz-jajkiem-sadzonym.html które mój mąż uwielbia :)

    OdpowiedzUsuń