Przepyszny baskijski gulasz na bazie ¨bonito del norte ¨czyli białego, żyjącego w oceanie na północy Hiszpanii białego tuńczyka.
Skladnik:
Gotowe danie Bonoto del norte dostepne w naszym sklepie internetowym (dodaj do koszyka)
Ziemniaki.
Przygotowanie: Gotujemy ziemniaki i podajemy z uprzednio podgrzanym daniem gotowym.
Skladnik:
Gotowe danie Bonoto del norte dostepne w naszym sklepie internetowym (dodaj do koszyka)
Ziemniaki.
Przygotowanie: Gotujemy ziemniaki i podajemy z uprzednio podgrzanym daniem gotowym.
Bardzo ciekawy przepis, nigdy nie przygotowywałam tuńczyka w ten sposób. Myślę, że się skuszę żeby go wypróbować. A po sobie zostawiam przepis na pyszne tościki - https://najlepszewkuchni.pl/przepis/tost-francuski-z-serem-i-szynka-oraz-jajkiem-sadzonym.html które mój mąż uwielbia :)
OdpowiedzUsuń